sábado, 19 de marzo de 2011

Després de la competició de natació a Vilafranca

Avui ha estat un dia maquíssim. Sol, he anat a córrer una mica per acostumar-me a les plantilles sense fer massa temps corrent perquè a la tarda anàvem a Vilafranca amb els / les correcuacks i els/les company/e/s del CN Vilanova.
Com sempre, tenia la síndrome pre-cursora (ja en vaig parlar en un altre posting, es tracta de la síndrome del qui ha de córrer una cursa, i sempre diu que ho ha tingut en contra per poder entrenar, ja es tracti de malalties pròpies o alienes, feina... qualsevol excusa perquè si no ho fas bé la culpa no sigui teva). O sigui, amb plena síndrome pre-cursora de no haver pogut nedar la setmana passada ni un sol dia, i fer els entrenaments d'aquesta setmana com un rellotge, però ofegadíssima... Convençuda que no em sortiria res.
DONCS ESTAVA EQUIVOCADA!
No he millorat la marca en 50 crol, l'he repetit, cosa que ja està molt bé, però en 100 crol he fet una marca que no hauria somiat mai: 1:33, MOLT CONTENTA!!
SÍ SENYORA!! Tots els esforços valen la pena quan veus que les coses surten.
Però hi ha hagut de tot, en el relleu que he fet esquena, he fet per primera vegada a la meva vida un viratge d'esquena... n'he sortit "dignament", però ofegada, perquè m'he empassat moltíssima aigua, després he acabat la sèrie enganxada a la surada... això sí, amb el cap ben alt! jeje, molt divertit vist amb perspectiva.

Conclusions que n'extrec (no per aquest ordre, però n'havia de posar un...)
1. M'encanta nedar
2. M'encanta la companyia dels/les bons/bones copany/es
3. M'ha encantat trobar la Glòria Guerrero i com està d'activa als 66 anys.
4. Moltes gràcies a la Marta, a la Paki i al Calero pels consells
5. Gràcies a la Maria i al Jaume per acompanyar-me!
6. Moltes gràcies al Rafa pel seu caliu.
7. Gràcies a l'Anna per ser-hi. M'has ajudat molt, i  també m'has animat molt. Ets una bona amiga.
8. Felicitats al Mito per tenir tanta paciència.
9. M'ha encantat veure la meva companya de feina passar-s'ho tan bé com jo en aquesta competició amb el CN Horta.
10.  Felicitats a la Maria i al Santi per les marques!
11. Faré, com diu la Maria, entrenaments orientats a aquestes competis, que són molt divertides. Per què preparar-me només per a altres competicions que m'agraden tant com aquestes?
12. Gràcies al Sergio, l'entrenador.

viernes, 18 de marzo de 2011

Apuntada a la cursa del Corte Inglés!

Avui m'he apuntat a la cursa del Corte Inglés. Als nens també.

Tot just fa un any que tornava a córrer una cursa, recuperava l'amistat amb l'Alexandra Panayotou, a la Roseta feia mil anys que no la veia, i aquell dia, el de la Cursa del Corte Inglés de l'any passat, vaig córrer el pitjor 10.000 de la meva vida pel que fa a marca, però un dels millors pel que fa a vivències.

I durant aquest any he conegut molta gent i he fet coses que mai de la vida hauria imaginat.

Em sento molt contenta de fer-la. I aquest any amb els nens. Què més puc demanar?

domingo, 13 de marzo de 2011

Sobre els "amics" del Facebook

Vaig decidir fa temps no afegir com a "amics" a coses o llocs que no fossin persones de debò perquè ja no dono l'abast. Segons el facebook només poden ser "persones amb amics" persones de debò. Es pot crear una pàgina que administreu vosaltres mateixos i aquí podeu penjar-hi moltes coses, fins i tot podeu tenir més de 5.000 amics, que és el màxim que permet el facebook.