martes, 22 de junio de 2010

Comencem els canvis de ritme

Avui hem sortit amb l'Hèctor i ens ha anat bastant bé, ens hem quedat bastant contents. Gairebé 11 Km, i a un ritme, de vegades, prou bo.
L'important és sentir-nos, com deia el Domingo, que el ritme és "alegre". La setmana passada vam fer canvis de 30 segons, que ens agilitzen les cames, i demà segurament anirem a l'Oreneta a fer el circuit de 3 minuts amb pujada, per fer unes 8 o 10 pujades fortes. Demà, més.

domingo, 20 de junio de 2010

Finalment m'he decidit a fer la meva primera triatló

Aquesta setmana, i gràcies als amics de www.corredors.cat , m'he decidit a apuntar-me a la meva primera triatló. Serà la triatló de la vila. Em feia dubtar si fer-ho la bicicleta que tinc, que no és de carretera, però un company correcat m'ha dit que ho fes igualment, amb la meva, i que passi el que déu vulgui. L'important, com deia ell, és acabar-la amb bones sensacions i tenir ganes de fer-ne una altra. I així m'he animat. Allá voooy!!
Això sí: dubtes mil. Però wenu, ja aniré fent... Encara no sé com es fa per deixar la bicicleta i les vambes... uff!!
I gràcies, Alba, per oferir-te a ajudar-me! Si em cal, de debò que t'ho diré!

L'entrenament d'aquest diumenge... anem entrant!!

Avui, diumenge, no m'ho pensava però he fet un entrenament en què si m'haguessin fet una foto de la cara hauria sortit somrient durnant tot l'entrenament. He sortit de Sarrià, he anat pel lateral de la Ronda de Dalt fins a la sortida del Túnel de la Rovira. He seguit el camí fins a Horta, plaça Eivissa, passeig Maragall, Mare de Déu de Montserrat, Plaça Sanllehy i CN Catalunya. 10.230 km. M'he trobat super bé. Hi ha hagut pujades, baixades, de tot (i he sabut pel Gamin que el Catalunya i casa meva estan a la mateixa alçada sobre el nivell del mar, o sigui que el que he baixat ho he pujat també!, una bona notícia!). Hi ha hagut moments que m'he sentit bastant lleugera, amb bones sensacions... Anem entrant!! A veure si aviat tinc el somriure de l'Alexandra Panayotou!
Ah, i després uns quants llargs a la piscina del CN Catalunya per desentumir.

domingo, 13 de junio de 2010

Cursa de Can Mercader

Ja m'ho havia dit el meu amic Joaquín Gutiérrez fa mooolts anys: aquesta cursa té molt bon rotllo. La gent que l'organitza hi posa la pell. La seva dona, ahir, va estar tota la nit fent entrepans. I a part de donar una samarreta (taronja, per cert!), una poma, un plàtan, aigua, fanta... i jo que sé quantes coses més, hi ha molt bon ambient. M'he trobat amb els meus (nous) amics correcats, amb Diego García Pérez, (quant de temps feia que no parlàvem!!), i realment he comprovat el que deia el Joaquín. Molt bon ambient, i una cursa molt plana. M'he sumat a la barqueta que portava "Brujita", de sub 50, sense gaire confiança en mi mateixa, però l'he seguida fins al Km 6. A partir d'allà, com que anava esbufegant (després el meu Garmin m'ho ha confirmat, anava a més de 180...) i no em trobava còmoda, he baixat el ritme, i he fet la resta a 5.20, 5.22, 5.22 i 5.22. Es veu que sobre els 5.22 és un bon ritme per a mi!!
Molts amics i amigues correcats han fet mmp (millor marca personal), com l'Alba. Felicitats!
Una bona cursa!!
Gràcies, correcats per totes les fotos, entre elles aquesta! (a la foto amb Brujita, que porta el globus)