miércoles, 18 de mayo de 2011

Un pas cap enrere, per fer-ne dos cap endavant

Aquesta setmana he hagut de prendre una decisió dura: anul·lar una competició. Dissabte són els campionats de Catalunya de natació, que es fan a la piscina del CN Sant Andreu. Era ideal: a prop de casa, hauria tingut una setmana sense nens per entrenar... però m'ha enganxat amb molta feina durant la campanya electoral. Pensava que podria treure alguna estona per nedar, sigui aquí o sigui allà... Però les circumstàncies han pogut amb el meu temps, i ni un metre en una piscina. En principi tocava setmana de baixada d'entrenament per poder fer-ho bé durant el cap de setmana. Però les dues darreres setmanes, entre setmana no he pogut fer gaire cosa, o sigui que ni pujada, ni baixada, ni res. Així que he hagut d'enviar-li un email al Jaume per anul·lar la meva inscripció. Sort que és un encant, sap que he anat a tot el que he pogut durant l'any, moltes vegades per a una sola prova i curta, sap que no fallo mai.
Tristesa, però pau d'esperit. Un pas endarrere per fer-ne dos cap endavant. La tranquil·litat d'esperit permet avançar més que tirar-se de cap a tot arreu. Sí senyora, aprens a poc a poc, però aprens, Eva!

5 comentarios:

  1. Sabia decisió Eva, tot i que entenc que ha costat. N'hi haurà moltes més i segur que les encararàs amb moltíssima ilusió! Estic amb tu que de tot se n'aprèn... uff... les lliçons que dóna la vida ;) Un petonet guapa!

    ResponderEliminar
  2. Eva jo hagués anat, en la competició ja sabies que no podies estar al 100x100 però per provar no passa res i a lo millor qui sap, a lo millor aquell dia teu cos te un bon moment. De totes maneres no es una mala decisió. Ningú millor que tu saps el que hi ha.
    Petons

    ResponderEliminar
  3. Gràcies, Jacky!! Endavant tu també!!
    Xavi, com li he dit al Jesús al FB, ja porto unes setmanes deixant bastant de banda la piscina, amb molt d'estrès i també em mereixo un cap de setmana amb els nens, a la festa de l'escola, a la cursa de l'escola, en les seves competicions... Si hagués entrenat bé per fer-ho bé potser hauria pagat la pena fer jocs malabars, però així no. Estic convençuda que hi estàs d'acord, oi? Gràcies Xavi!!

    ResponderEliminar
  4. fer de mami-corredora-nadadora, es dur, pero xulissim, jo renumcio a molt pero soc compensda per mes... i es aixi.
    Pero es genial, i a molt temps per fer coses, ja es fara...
    petons i anims.
    estefi

    ResponderEliminar
  5. Gràcies Estefi!! Una abraçada amb alegria bona!! Petonets.

    ResponderEliminar