domingo, 12 de junio de 2011

Els Kgs de més... FORA JA!

Fa 2 anys i un mes encara fumava. Fa 2 anys i un mes vaig decidir deixar de fumar. Fa 2 anys i un mes pesava 8 kg menys. Com qui no vol la cosa en un any em vaig posar tots aquests kgs a sobre i ja fa un any que no me'ls trec. Però m'he decidit. Són 8 kg que sembla que no però m'han costat molt de guanyar i molt de mantenir, amb molt d'esforç: bombó rere bombó, nervi rere nervi, "premi" rere "premi". S'ha d'acabar amb els premis que en realitat són un càstig, i han de començar els premis que acaben amb premi real per al cos.
Quan torni al meu pes correré millor, em sentiré més àgil i estaré més contenta.
Com que sabem què és el que cal fer per aprimar-se, he decidit no intentar dietes "llamp" que no porten enlloc, perquè només l'equilibri porta a qualsevol resultat durador.
Primer de tot: descans 8h mínim al dia. A complir sigui com sigui.
Segon: menjar amb el cervell, i no només amb la vista o la boca.
D'esport ja en faig, només em cal endreçar el que faig, dins de la mesura del possible ateses les circumstàncies. Fer més cas del Domingo Catalán, de l'Andreu i ser menys exigent amb mi mateixa m'ajudarà. La setmana que estic amb els nens m'he de programar menys esport, així no patiré tant (que és el que em porta a menjar malament).
Aniré postejant els progressos.
No començo demà, començo ARA!


3 comentarios:

  1. Doncs jo m'apunto amb tu! Comença la batalla contra els kgs i perdran ells segur!!!!! Ànims i a cuidar-nos una mica que ens ho mereixem i molt!

    ResponderEliminar
  2. Estaré pendent al mil·límetre de vosaltres, serè com la vostra anima

    ResponderEliminar