lunes, 14 de mayo de 2012

Benvinguda llum!


Una altra prova superada, bé, de fet dues proves superades aquest cap de setmana!
Aquest any per diverses raons no he pogut fer allò que hagués desitjar, que era nedar força i entrenar-me per al 5.000 final del triatló. No és prou tard per intentar-ho, i allà hi som.
Per això em vaig passar a la competició de marxa atlètica a la lliga de clubs de l'Universitari, cosa que he superat amb escreix, amb 2 proves de 5.000 metres marxa sense ser desqualificada. Realment trobo que és una prova difícil, que cal molta tècnica, i que si ho fas bé és un exercici cardiovascular de primer ordre. Ahir, doncs, segon 5.000 metres marxa de la lliga de clubs al sac!
I abans d'ahir, campionat de Catalunya màsters amb els companys i companyes del CN Vilanova, i molts d'altres amics de diferents clubs. 400 metres lliures al sac! I després 2 proves més: 50 metres lliures, amb marca personal (sé que no és una gran marca, però he millorat), i relleu divertidíssim amb les companyes del Vilanova, aprenc de totes elles a cada segon. Ah, i per més inri, encara vaig tornar a fer marca personal! 2 segons menys!! Ah, i amb xurra total: bronze en els 400 lliures! :-)
Ara, a continuar! Benvinguda primavera, caloreta, i sobretot, benvinguda llum!

No hay comentarios:

Publicar un comentario