domingo, 30 de mayo de 2010

I per fi va arribar la Cursa del Corte Inglés!!

Sí, per fi va arribar la Cursa del Corte Inglés.
Estic molt contenta tot i que em sembla que he fet la pitjor marca de la meva vida. He après en primera persona allò que deia l'Arcadi: Córrer per ser feliç.
Només arribar m'he pogut fer la foto amb els meus companys correcats, (gràcies Kristina per la foto!), sóc la que va de groc a l'esquerra del Barni i a la vostra dreta... encara que per timidesa no m'he presentat gaire... He estat amb l'Alexandra Panayotou, que m'ha convidat a córrer amb ella i el Barni a ritme lent, si el meu objectiu no era fer marca. M'ha animat i m'ha fet canviar el xip. Quan hem entrat a dins del circuit tancat, he vist... la Rosa Catalán! Jolines, tenia moltes ganes de veure-la. M'ha dit que s'havia apuntat a la Marató de NY al novembre, tota una fita que admiro moltíssim!
I parlant parlant, han donat la sortida. He començat amb la Rosa, després he empalmat amb l'Alex i el Barni... fins que han cridat a l'Àlex perquè havien aturat el Barni per fer-se fotos amb ell al carrer Aragó. M'ha costat, amb la riada de gent que hi havia, aturar-me i he continuat (això sabem tots que pot passar), un cop tenia aquest ritme, amb aquest ritme he continuat. I mirant la gent, disfrutant, sense cap dolor, anaven passant els Km (només n'he vist 3: el 2, el 5 i el 10 --normalment estàs pendent de cada 1.000 per veure a quin ritme vas... avui res d'això!!). Anaven passant els minuts, passem per l'estadi olímpic (per cert, un tartà fantàstic!!), baixada, Km 10... i arribada! Molt bé.
Estic contenta d'haver fet aquesta cursa així!

3 comentarios:

  1. eva!!!!!!!!!!!!!! quina pena no haver-te vist donsc cada any cobreixo la cursa amb 4 càmares, des de fa 20 anys!!!!!!!!! aquest any en especial a l´arribada anava amb un equip fent entrevistes a gent que corre en grup i el vostre n´era un de gran quina pena no haver-nos vist, bé, si l´any que ve t´animes avisa'm abans que et buscaré. petons.yoya.

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona pels blogs, xq tots els posts són interessants i tenen un punt de vista enriquidor que convida a l’activitat… física i de pensament.
    No paris(-eu) de córrer ni de discórrer…!

    ResponderEliminar
  3. Moltes gràcies!! A tots dos...
    Yoya, t'avisaré l'any que ve!
    Albert, no sé qui ets, però em fa molta il·lusió.
    Una abraçada a tots dos.

    ResponderEliminar