lunes, 2 de enero de 2012

15 Km més al sac!

Avui és un d'aquells dies que entrenes perquè ho has de fer, perquè tens la marató en l'horitzó, i ha estat així, i he superat la prova.
He anat a les pistes universitàries intentant arribar a l'hora que hi van els meus companys i companyes. Nosaltres entrenàvem a les 9.15, però els nens a les 11. Així i tot, hem arribat a les 10, i encara he trobat a la colla. Com que em toca marató, toca rodar. Rodar, rodar i rodar. O sigui que he calibrat l'acceleròmetre, he trigat 5 km que estigués fet, i després n'he fet 10 km més. Els 10 últims els he fet a ritme "patateru", però no puc demanar gaire més, perquè des de la mitja marató de Sitges de l'any passat (gairebé un any des de llavors) que no corro tants kms seguits. Com que es tracta d'acumular, hem acumulat! Aquesta setmana toca uns 13-15 km per sessió, descansant 1 o 2 dies. Si no hi ha descans, un dels dos dies ha de ser de poca durada i/o poc ritme. Ja ho anirem veient, perquè entre festes i tot plegat la cosa està més complicada que de costum.
Encara després dels 15 km he fet 2 voltes més a la pista interior i 2 diagonals més, això sí, a més bon ritrmet! Endavant que allà hi anem!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario