viernes, 6 de enero de 2012

Dia de Reis, un bon regal: descans!

Avui, descans. I ben merescut. Ahir va ser el quart dia d'entrenament de la setmana, i la veritat és que pensava que seria fluixet, però va anar molt bé finalment.

Vaig anar a les pistes universitàries a portar els nens, i de pas vaig entrenar allà també. El dia d'abans havia anat prou bé, amb 15 km i bones sensacions. Vaig haver de fer un entrenament una mica interruptus per raons de ser "mare cuidadora", però així i tot va anar molt bé.Quan pensava que tenia l'entrenament fracassat de tant parar i engegar, tot es va arreglar de cop. Vaig tornar a la pista, i sobre la gespa em vaig trobar el Rafa Nogueras i el Joan Pi, dos bons amics i millors atletes, i com qui no vol la cosa, vaig acabar fent 5 km rapidets rapidets amb ells! Anava rebufant, però és que era un ritme que abans podia fer amb tota normalitat. Ahir ho vaig fer. Amb tota normalitat no, però bastant bé, i em va fer agafar confiança. Si torno a entrenar a aquests ritmes em sentiré molt bé. I ells m'anaven dient: si vas parlant! No és res això per a tu!
Bones sensacions finals, i avui, premi de descans!! Demà l'aquatló de Sitges, i a veure si faig demà els 22 de tirada llarga o bé els faig diumenge.
Bon dia de Reis!

2 comentarios: